perjantai 3. huhtikuuta 2009

Pieniä iloja ja kokousta

Tänään sain odotettavakseni kaksi iloista asiaa. Heinäkuussa on Kaustisen kansanmusiikkijuhlat, joille olen pitkästä aikaa menossa. Nautin Kaustisen ilmapiiristä jo etukäteen, enkä enää ainakaan kovin paljoa murehdi siellä kadonnutta lippalakkiani, jossa oli pinssikokoelmani. Kaustiselle siis suuntautuu meidän lomamatkamme. Ties vaikka muurahaispesäkylpyyn uskaltautuisin.

Toinen tämän päivän hyvä uutinen, joka sisältää on samalla iloisesti odotettavan asian, on kokonaisuudessaan myönteinen kuntoutuspäätös. Saan niin avofysioterapian, lymfaterapian kuin yksilöllisen kuntoutusjaksonkin. Nykyisessä taantumassa ja Kelan tiukentaessa laitoskuntoutusta otan saamani kuntoutuspäätöksen vastaan onnellisena ja kiitollisena.

Ilomantsi, paratiisi on. Here I come. Sitten, kun menen Pääskynpesään kuntoutukseen, on elokuu ja minusta näkee sen.

Huomenna on Tikkakoskella yksi kokous, jonka jälkeen ajattelin käydä isän ja äidin haudalla, kun kerran niin lähellä heitä olen.

2 kommenttia:

Aleksi kirjoitti...

Vierailen blogillasi aina silloin kuin omallanikin, eli harvoin :D En tosiaankaan ole mikään uuden median superkäyttäjä...

Onnea iloisista uutisista! Ja älä huoli: pinssilakkisi on varmasti niin vaikuttava näky, että se on jollakulla tallessa jossain.

Ja mitä graduun tulee, niin vuoden verran omaani puurtaneena voin sanoa, että... kasvattava kokemus. :D

Tiina-Liisa kirjoitti...

Juu pinssilakin suhteen minulla on varaa olla jalo ja anteeksiantava. Joku tarvitsi sitä enemmän kuin minä. Olisi vain ollut komeampaa hukata se Hurtigrutenille, jos se silloin vielä olisi ollut minulla.

Nyt menen kommentoimaan sinun blogiasi. :D