torstai 17. heinäkuuta 2008

Oma pöytä pitäisi siivota

Vierailin äsken ihanassa blogissa eli Mustikkamäessä, jonka merkitsin heti tuohon viereiseen blogiluetteloon. Jos olette vähänkin sisustus- tai tilpehöörifriikkejä, niin ihastutte itsekin. Luin muuten jostakin, että joku (mies?)sanoi sisustuslehtiä naisten viihdelukemistoiksi. Voipa tuossa olla perääkin.

Mustikkamäkivierailusta iski ihan pieni kateus ja ärsytys tätä omaa kaameassa sotkussa olevaa työpöytää (ja työhuonetta) kohtaan, koska tämä on täynnä kirjoja, CD-levyjä, kyniä, gradumateriaalia, postia ja aivan silkkaa roskaa. Pitää siis siivota ja ainakin ainakin järjestää kaikki tyhjänpäiväinen pois silmistä, että nuo norsut ja aivan erityisen kaunis piianpeili pääsisivät oikeuksiinsa.

Oikeastaan tarvitsisin säädettävän työpöydän jo ihan ergonomian vuoksikin, mutta tämä minun nykyinen pyörätuolini, tai oikeastaan sen käsinojat, ovat korkeudeltaan hankalat. Ne tekevät suoranaisia tuhoja työpöydän säädettävyysmahdollisuuksille. Lomien mentyä ja ennen opiskelujen alkua pitää siis ottaa yhteyttä apuvälineistä vastaavaan ihmiseen, jospa pelkkien käsinojien vaihtaminen auttaii jotain.

Huomenna minä siivoan tämän työpöydän. Teen sen vasta huomenna, koska nyt menen katsomaan Antiikkia Antiikkia. Miten siinä saksankirjassa lukikaan: "'Morgen, morgen, nur nicht heute', sagen immer faule Leute."? :)

Tein kukkatestin. Tässä tulos.


I am a
Violet


What Flower
Are You?


1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Mutta sinä tulit mieleeni tänään, kun näin kirppiksellä ihanan mustan norsun. Jota en sitten ostanut, vaikka se raha olisi mennyt hyvään tarkoitukseen ja vaikka minulla sitten olisi ollut hyvä syy tulla käymään teillä - tuomaan sitä norsua.
Mutta lieventävänä asianhaarana voinen mainita, että olimme ravanneet aamusta asti Kuopiota jo ristiin ja rastiin ja jalkaparkani olivat jo aivan tulessa siinä vaiheessa. Ajattelin myös pyörätuolinkäyttäjiä ja sitä karmeaa esteellisyyttä, johon Kuopion vaatekaupoissa törmäsi jo tämmöinen isovatsainen jaloillaan tömistelijä - niissä kun ei meinannut sopia kääntymään pudottelematta kaikkia niitä kalliita ( alennus -50%-lapuista huolimatta sikahintaisia ) hepeneksiä hengareista alas...

Ja vaatteet oli sitten tehty joillekin ihan muille kuin tällaisille meikäläisen kokoisille ja näköisille, vaikka naisten juhlavaatteita useakin liike kertoili myyvänsä ( anorektikoiden alusasuilta ne rytkyt enimmäkseen näyttivät ).

Hyvää kesää teille kaikille ja hypnoottisia muuallekuinoviinhyppimis-säteitä Ilolle :)