lauantai 5. heinäkuuta 2008

Pyykinpesua ja ocicatin oivalluksia

Voiko sitä arkisempaa ja tylsempää lauantain ajanviettotapaa olla kuin pyykinpesu? Joka tapauksessa, siinä kaikki, mitä olen tänään saanut aikaan. Eivätkä pyykkikorit siltikään vajentuneet juuri yhtään. Kun kyseessä on sentään vain kahden aikuisen pyykit, niin lapsiperheissä pyykkitilanne on tietysti moninkertainen. Joten ei pidä valittaa. Kuka sitäpaitsi käskee ottamaan motoksi 'päivän pusero ehkä kahden'. No, ei nyt ihan, mutta melkein. Siis sotkeminen kuormittaa ympäristöä.

Olenko jo moneenkin kertaan todennut, että Ilo on melkein liian viisas kissa. Ei nimittäin mene enää kauaa, kun se keksii ulko-ovemme avautuvan ihan normaalisti pelkästä kahvasta. Sitten se onkin menoa, eikä nokitusta. Se nimittäin katsoi ulko-ovea jo ihan sillä silmällä, että kohta syttyy lamppu, ja kun minä kielsin Iloa hyppimästä ovea vasten, niin se päästi sellaisen kuttuilevan käkätysvääkäisyn.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Joo, kyllä tuo tenava ja nuo elukat tuo tota pyykinpesua triplasti lisää..Jotenkin kummasti ketuttaa talon kolmikerroksisuus kun pyykkäri on kellarissa ja vaatekaapit vintillä :/ Meillä osaa Simo-kissa, (keskimmäinen, musta)avata ovet, ja se kulkeekin miten lystää, joten ulko-ovi pitää olla aina sillä tavalla että aukeaa avaimella, ei pelkästä kahvasta. Toi nuorempi koira Simba tekee kanssa samaa, tuli yks päivä mun perässä vessaan ja ovi aukeaa siis vessasta poispäin, niinkuin ne yleensä tekee...Mamman mussukat.