perjantai 5. syyskuuta 2008

Jouduin syömään sanani ja perumaan puheeni

Pia Nyman soitti aamupäivällä ja sai minut sittenkin suostuteltua kokoomuksen ehdokkaaksi syksyn kunnallisvaaleihin. Pia ansaitsee ison kimpun virtuaalisia ruiskaunokkeja. Tämä on siis vaalikirjoitus!

Minä, Tiina-Liisa ja kunnallisvaaliehdokas, lupaan parhaan kykyni mukaan edistää vammaisten ja vanhusten elämää kotikunnassani.

* Tahdon tiedotuksen kuntalaisia koskevista asioista saavutettavammaksi, avoimemmaksi ja ajankohtaisemmaksi.
* Tahdon, että kaikki seniorit, lapsiperheet ja vammaiset saavat tarvitessaan tarvitsemaansa apua. Olen peruspalveluministeri Paula Risikon kanssa samaa mieltä siitä, ettei henkilökohtaista apua tule sitoa vammaisen henkilön mahdollisuuteen toimia työnantajana. Minusta myös vammaisella henkilöllä pitää olla mahdollisuus yksinoloon. Jos vammainen henkilö ei syystä tai toisesta itse pysty suoriutumaan esimerkiksi työnantajalle kuuluvasta paperisodasta, jäävät nämä paperityöt hänen henkilökohtaisen avustajansa tehtäväksi. Jolloin ne vievät aikaa varsinaiselta avustamiselta tai avustaja tekee paperityöt omalla ajallaan.
* Tahdon esteettömän Jyväskylän
* Tahdon kunnan tekevän yhteistyötä yritysten kanssa esimerkiksi kulttuuri- ja liikuntapalvelujen tuottamisessa.
* Tahdon kehittää kunnan erityisliikuntamahdollisuuksia sekä vammaisten liikuntaharrastusmahdollisuuksien että paralympia- tai muun erityishuippu-urheilun tarpeisiin. Yhteistyö yritysten kanssa koskisi myös erityisliikuntaa.
* Tahdon, että rakennusten ilmanlaatua parannetaan.Olisinko minä sinun ehdokkaasi? Ketä Sinä Vaalit 26.10.2008?

Ei kommentteja: