lauantai 14. kesäkuuta 2008

Esteettömyysyhdistyksen blogi ja Blogging Against disabilism

Tänään löysin Esteettömyysyhdistyksen uuden blogin. Se onkin tervetullut keskustelukanava lähinnä Joensuussa toimivalle yhdistykselle, koska Joensuu on kaukana Pohjois-Karjalassa, eikä heidän kokouksiinsa kovin helposti pääse täältä Jyväskylästä. Toivottavasti blogissa käsitellään myös esteetöntä tiedottamista.

Virallinen vammaisuuden perusteella tapahtuvan syrjinnän päivä 1.5. pääsi tältä vuodelta livahtamaan ohi. Syrjintää voi ja sitä pitää vastustaa joka päivä ja siksi myös tänään 14.6. on erinomainen päivä vastustaa syrjintää.

Blogging Against Disablism Day, May 1st 2008

Tämä englanninkielinen blogi löytyi Esteettömyysyhdistyksen blogin kautta. Siksi olen myöhässä.

Heitän haasteen ensi vuodelle ja haastan ainakin Kajan ja Senjan (ja kaikki muutkin blogini lukijat viettämään vapun päivää 2009 bloggaamalla syrjimättömyyden puolesta blogging Against disabilism.

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Kiitos kommentista esteettömyysyhdistyksen blogiin.

Se on ollut tässä pikkuhiljaa tekeillä. Ajattelinkin ihan suoraan kysyä, että haluaisitko tulla mukaan kirjoittajaksi? :) oman aikataulun ja kinnostuksen mukaan. Tai tunnetko jonkun, joka olisi kiinnostunut? Olisi mukava, jos saataisiin vaihtelevia aiheita ja keskusteluja. Itse vähintään yritän tuoda esiin aiheita hallituksen kokouksista ja sitten muuta sitä mukaa kuin saan aikaiseksi.

Tuo "maantieteellinen" monipuolisuus olisi hyvä, kun se verkossa on kuitenkin mahdollista.

Siis kiitos käynnistä ja huomasitko linkin Nissen esteettömyysblogiin?

Terkkuja Minna