lauantai 15. maaliskuuta 2008

Lauantaina laiskottaa Leinon hengessä

Minusta on tullut sosiaalisesti laiska. Tosin mieheni varmaankin tuumaisi tähän, että "miten niin TULLUT?" Tänään olisi ollut sen Tuusulassa pidettävän opaskoirayhdistyksen juhlan lisäksi myös Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan vanhojen aktiivien kokous, johon minutkin kutsuttiin vanhojen aktiivisuuksien vuoksi. Nuorena oli monta rautaa yhtäaikaa tulessa. Päätin nyt kuitenkin olla osallistumatta siihen kokoukseen. Kai sitä iski jonkinlainen alemmuuskompleksi, kun huomasin keitä muita on siihen kokoukseen kutsuttu, eikä minulla sitäpaitsi ole mitään tilaisuuteen sopivaa vaatettakaan. No, jopas tuo oli niin NAISELLISTA, että!

On kuitenkin ihanaa olla kotona "löpöstelyvaatteet" (collegehousut ja -pusero) päällä ja nautiskella joutenolosta. Milloinkohan sitä taas saa tilaisuuden viettää sellaista lomaa kuin viime kesänä HuK:ksi valmistumisen jälkeen? Kai sitten neljän vuoden päästä?

"Minä lapsena varhain jo vanhenin.
En nuor ole koskaan ollut."

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihana blogi ihanalla ihmisellä! Kiitos Tiina, että vinkkasit minullekin.

Heti haluaisin jakaa sinulle "You make my day"-awardin, saman, joita jakelin omassa blogissani aiemmin. Silloin en voinut sitä sulle myöntää, koskapa sulla ei tätä vielä ollut.

Myöhästyneet onnittelut syntymäpäivänäsi. Ihmettelen tuota sosiaalista erakkoa, sillä ainakin minun seurassani et olisi voinut vähempää erakolta vaikuttaa ;)

Halaukset sulle ja eläinlaumallenne, ja ehkä vähän myös miehelle :D

Tiina-Liisa kirjoitti...

Hei Johanna

Kiva nähdä sinua täällä. Toivottavasti viihdyt. En sanonutkaan, että sosiaalisesti erakko. Sanoin sosiaalisesti laiska!