keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Sisällöntuotantoa

Tänään sain taas innostuksen puuskan, joka tuotti hiukan tulosta. Kirjoitin alustavan hahmotelman graduni sisällysluetteloksi. Nyt on hyvä jatkaa, kun asioilla on ainakin alustavat paikat. Uusia oivalluksia ei tullut muita, kuin että kuntoutukseen liittyy useitakin ryhmittymiä, joissa kuntoutujaa voitaisiin ajatella stakeholderina. Tällaisissa ryhmissähän koko kuntoutus suunnitellaan.

(Tein kyllä sitä sisällysluetteloa enemmänkin siksi, koska ajatus englanninkielisen teoriakirjallisuuden lukemisesta tuntui taas todella vastenmieliseltä. En kuitenkaan viitsinyt koko päivää pelata tietokonepelejäkään.)

Tänään lisäksi viimeistelin Kristilliset Invalidit ryn nettisivujen päivityksen, jonka aloitin eilen. Siinä on toinen homma, joka aina venyy kuin purukumi. Ne nettisivut eivät kyllä liikaa rasittaisi muutenkaan, kun on vain pari leiriä vuodessa, eikä esimerkiksi verkkolehteä. Sitoutumisasteeni kyseiseen yhdistykseen taitaa olla puutteellinen. Onneksi ei näitä yhteisöllisiä velvoitteina ole tällä hetkellä tämän enempää. Miten sitä aikaisemmin olikaan niin onneton, jos ei ollut mitään menoja.

Tarvitsen potkua persuuksilleni. Mutta sinun pitää ennen potkaisemista nostaa minut ilmaan, koska minä istun aika tanakasti.

1 kommentti:

Karuema kirjoitti...

good girl,as you said itself - without beginning you can't continue...I like this sentense in your blog first post.
and thanks for helping me in finnish:9 this ise really good teamwork - i help you with gradu and you me with language. i like this style of cooperation very much