torstai 13. maaliskuuta 2008

Neljä vuotta valmistumiseen

13.3.2012, jos Jumala suo, tulen olemaan paitsi 50-vuotias myös Filosofian Maisteri. Onhan se niin, että kun unelman varustaa päivämäärällä, siitä tulee suunnitelma.

Tällä hetkellä gradu etenee hitaasti kuin rollaattorilla kulkeva tervattu etana. En oikein löydä hedelmällisiä yhtymäkohtia aiheeni ja valitsemieni teorioiden (supportiivinen viestintä ja stakeholderajattelu) välillä. Tuntuu, että ajatteluni on lähinnä kuuseen kurkoittamista tai liian aikaista nuolaisua. Miten sitä avustettava kuntoutusasiakas nyt ihan stakeholder, kun kuntoutuksen subjektiviteetinkin kanssa on vähän niin ja näin. Vieläkin on hyvä mieli siitä itselleni tuntemattoman Reijon lukijakirjoituksesta IT-lehdessä!

Viime yönä innostuin leikkimään Kelan sähköisessä asioinnissa ja sielläpä oli tehty kuntoutuspäätös ihan anotun mukaisesti. Yksilöllinen laitoskuntoutusjakso Pääskynpesässä. Iiloomatsi, Iiloomantsi, Iiloomantsi, Iiloomantsi. Todella hyvä aloitus syntymäpäivälle. ;)

1 kommentti:

Orifame Senja kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää toivottaa koko Orifame-kerho! Lauletaan täällä kurkut suorina itämaisella nuotilla. Mä kyllä myöhästyin onnitteluissa tunnilla.. kello on 01 eli ollaan jo 14.3 puolella. DOH elämä ON.
Onnea siitä kuntoutuspäätöksestä. Ilomantsiiiin!

Sulla on tosi hyvä blogi! Asiaa eikä jaadi jaata 8D