keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Työn Iloa

Tänään on Kansainvälinen opaskoirapäivä, jota päivänsankarit viettävät päivän teeman mukaan liikenteessä työn merkeissä. Opaskoiran työskentelyä, kun se häntä heiluen opastaa isäntäänsä tai emäntäänsä rivakkaalla otteella, on todella hienoa seurata. Suhteessaan omaan työhönsä opaskoira on kuin Helmisen Raipe eli hyvin vaatimaton, mutta toisaalta myös ylpeä. Ainakin ylpeyteen olisi syytä. Toivottavasti Raipe ei tästä vertauksesta pahastu eivätkä opaskoirien haltijat.

Työstään ovat ylpeitä myös opaskoirillekin tärkeät pieneläinhoitajat Keski-Suomen Eläinklinikalla. Toivottavasti neuvottelut tällä yksittäisellä eläinlääkäriasemalla pieneläinhoitajien työehdoista ja palkoista saadaan pian käyntiin. Toivotamme työniloa ja taistelutahtoa Senjalle ja kollegoilleen. Meilläkin olisi edessä tuo "massarokotus", kun Ilo ja Noppa viettävät toukokuussa syntymäpäiviään.

3 kommenttia:

Lille1974 kirjoitti...

Kait naapuri nyt kakkukahveet saa sitten Ilon ja Nopan kunniaksi :D

Tiina-Liisa kirjoitti...

Jes jo vain!

Orifame Senja kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta Tiina! Terveisiä teille ja karvaisille lähettää Senja, pieneläinhoitaja vuodesta 1989. Me Keski-Suomen Eläinklinikan neuvotteluja pyytävät hoitajat olemme kiitollisia tuestasi. Niin usein olemme puhuneet eläinten oikeuksista. Toivoisimme itsellemmekin edes jonkinlaisia oikeuksia. Työnantaja kieltäytyy neuvotteluista täysin.