keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Olenpa tässä miettinyt, että...

Miten Kela ja Valtiokonttori hyötyvät kuntoutuksesta? Kuntoutuskeskuksissa ei näy yhtään Kelaa eikä Valtiokonttoria. Anssi voi tietysti olla keikalla jonkun kuntoutuskeskuksen ravintolassa ;). Kun Kansaneläkelaitos tai Valtiokonttori eivät käytä kuntoutuskeskusten palveluja eivätkä kuulu kuluttajayleisöön, niin mitä ne saavat kuntoutuskeskuksilta. Tämä on graduni kannalta olennaista. Joten asia pitää ratkaista. Pitäisinköhän kuntoutuspäiväkirjaa vihkoon vai tänne. Tätä Kaja pääsisi helposti lukemaan, mutta en tiedä Pääskynpesän asiakastietokoneen varaustilanteesta ja tämän Asseri-läppärin jätän kotiin. Muutenkin mediapaasto tekisi hyvää aina joskus.

Odottelen nyt Pääskynpesästä tietoa, joudunko maksamaan avustuksesta maanantaina. Kuntoutujaksoni alkaa vasta tiistaina klo 10. Toivottavasti avustaminen kuuluu myös tuon ylimääräisen päivän osalta Kelan piikkiin.

Kissoille tulee kohta tassujenhoitaja. Ihmisistähän manikyyri ja pedikyyri kuullostavat ihanilta, mutta Ilo ja varsinkin Ossi ovat asiasta toista mieltä.

Ei kommentteja: