maanantai 26. toukokuuta 2008

Tökkimistä

Niinpä siinä sitten kävi, että ristiriitaisen viestinnän takia tuli ylimääräistä aikaa bloggailuun. Toisaalta mikään paitsi laiskuus ei estäisi lähtemästä omatoimilenkille. Kuntoutusjaksoa on jäljellä enää/vielä viikko, mutta mieli on jo kovasti kotiasioissa.

Tämä kuntoutusjakso menee taas liian paljon opiskelun ja gradun piikkiin, mikä väistämättä estää minua olemasta henkisesti täysipainoisena kuntoutujana. Kuntoutukseen ja kuntoutujan rooliin pitäisi keskittyä ja unohtaa kaikki muut asiat. Kaukana takana ovat ne ajat, jolloin kuvaannollisesti kuntoutukseen lähtiessäni "nostin aivoni formaliinissa kaapin päälle" ja pelkästään liikuin aivottomana kuin pieni apina.

Alussa mainitsemani tietokatkos johtui siitä, että liikuntaryhmä olikin rentoutusta, enkä ollut katsonut ohjelmaani riittävän tarkasti. Olin siis ollut tyhmä väärään aikaan. Kelan kuntoutuskeskuksille tekemän tarjouskilpailun ja Pääskynpesän kanssa tehdyssä kuntoutussopimuksessa rentoutus kuuluu kuntoutuksen liikuntasisältöön. Tästä syystä rentoutusryhmät näkyvät kuntoutujan kuntoutusohjelmassa ja tietojärjestelmässä liikuntaryhminä. Ryhmän toimintapaikasta vasta ilmenee ryhmän kulloinenkin toiminnallinen sisältö. Kiitos, Teemu, tästä tiedon kultaisesta jyvästä. :)

Ei kommentteja: