maanantai 19. tammikuuta 2009

Päättömän manxin mouruamista.

Otsikosta huolimatta tässä kirjoituksessa ei ole sanaakaan kissoista.

Kovasti on ollut takkuista blogin kirjoittaminen tänä vuonna, kun en vain ole saanut oikein ryhdytyksi. Eipä silti, mitään kovin maata kaatavaa ei ole vielä ehtinytkään tapahtua. Mitä nyt se uusi "miniläppäri" meni rikki, eikä sen rikkoontuminen kuulunut takuun piiriin. Arvaa harmittaako? Uuden koneen ostamiseen tarvittaville rahoille olisi nimittäin muutakin käyttöä - esimerkiksi hammaslääkäri. Helmikuussa ei tule kuuloonkaan, että menisin antiikkimessuille.

Uusi harrastus jäi aloittamatta, jossa on tietenkin se hyvä puoli, että aloittamatta jäänyttä harrastusta ei kyllästyttyään tarvitse lopettaa kesken. Jonkin tekeminen olisi vain ollut kivaa vaihtelua tälle jatkuvalle tietokoneen ääressä istumiselle. Täytyy kyllä sentään tunnustaa, että olen jäänyt koukkuun Facebookiin ja joihinkin sen peleihin. Että aikuinen, pian 47-vuotias, viitsiikin tuhlata aikaansa moisiin jonninjoutavuuksiin. Muuten potkaisisin itseäni, mutta kun istun persausteni päällä, niin eihän se onnistu.

Edelliseen kirjoitukseeni olin saanut kommentin. Kiitos, Satu. Minusta blogin kirjoittaminen on hauskempaa, kun saa palautetta. Siis kaikki nimeltä mainitsemattomat lukijat, jotka muulla tavoin olette ilmaisseet itsenne, ja muutkin antakaa tassunjälkenne, äänimerkkinne tai edes haisevan vastalauseenne.

Kappas, Nyt onkin jo seuraava päivä. Nukutaan siis ensin.

1 kommentti:

Aleksi kirjoitti...

Kun uuden teknisen lelun saaminen on hirveän kivaa, niin on yhtä kamalaa, kun se menee rikki. Tosin kummastuttaa, ettei tuo mennyt takuun piikkiin. Sehän oli niin tuore!
Älä pode huonoa omaa tuntoa siitä, ettet ole blogiin kirjoitellut. Itsestäni tuntuu, että oma blogini tulee olemaan pitkäikäinen ja itselleni antoisa juuri siitä syystä, että kirjoitan silloin kun on asiaa. Kuten juuri äsken, ehkä yli kuukauden tauon jälkeen. Tuntui hyvältä!
Ja Facebook osaa kyllä olla pirullinen. Itse hermostuin niihin pikkupeleihin ja ohjelmiin ja poistin ne kaikki. Lisäksi tein säännön, että käyn Facebookissa vain kerran päivässä - näin siellä saattaa ollakin jotain uutta minua odottelemassa ja Facebookissa käyminen on kivaa eikä vaikuta narkomaanin käytökseltä. Tosin rikoin tuota sääntöä esimerkiksi eilen jo aika paljon, mutta kun ihmisillä oli asiaa... :D