keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Vanha Nuutti poistaa joulun

Poistimme tänään joulukoristeet ja olimme kerrankin ajoissa. Perinteisen ja yleisesti hyväksytyn aikataulun noudattaminen johtui lähinnä siitä, että parvekkeella ollut joulukuusemme kaatui kovan tuulen vaikutuksesta taas lauantaina, emmekä viitsineet tai jaksaneet nostaa sitä enää pystyyn. Toinen hyvä peruste joulukoristeiden pois ottamiselle on taloudellinen. Jyväskylässä joulukuuset kuljetetaan maksutta ennen 11.1., jonka jälkeen ne hävitetään kuivajätteen mukana maksullisesti.

Nyt on siis arki alkanut ja elän kevätlukukautta. Minulla tuleekin olemaan hyvin kiireinen kevät, koska graduseminaarin toinen esitelmä on 28.5. ja gradun ensimmäisen version pitää olla valmis kesäkuun alussa. Ei sitten muuta kuin remingtoni rallattamaan, sanoi isä. Tosin nykyisin tuon pitäisi kai olla esimerkiksi, että Anna acerille askaretta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys pitkästä aikaa! Niin se vaan joulu meni nopeasti ja vuosikin vaihtui taas... Arkeen palaaminen on sujunut täällä hieman onnahdellen sairastelun merkeissä. Työntäyteyteinen kevät tiedossa minullakin.
Tsemppiä graduseminaariin!